Algemene voorwaarden

Na de inschrijving:
Wij behouden ons te allen tijden het recht een activiteit te annuleren bij te weinig deelname. Er kan dan een keuze gemaakt worden uit activiteiten die wel doorgaan. Wordt hier niet voor gekozen

Annuleren deelname
Graag annuleren via anverdan2020@gmail.com

Omgangsvormen: houding en gedrag
Deelnemers aan de vrijheidsestafette  Opmeer dienen beleefd en vriendelijk te zijn tegen iedereen die hen aanspreekt en die door hen worden aangesproken. Dit geldt in de busjes alsook tijdens de tocht. Wanneer een deelnemer aan de estafette zijn/haar gedrag na meerdere opmerkingen/waarschuwingen van een estafette vrijwilliger niet aanpast dan kan er voor worden gekozen voor uitsluiting van verdere deelname aan het project.

Aansprakelijkheid
Stichting Award Opmeer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vernieling, beschadiging of vermissing van eigendommen van deelnemers of vrijwilligers tijdens activiteiten of andere werkzaamheden van de vrijheidsestafette

Schade Stichting Award Opmeer
Indien deelnemers schade toebrengen aan eigendommen van Stichting award Opmeer of mensen/organisaties die door Stichting Award Opmeer worden ingezet dan zal de Stichting de schade verhalen op de veroorzaker van deze schade of zijn/haar ouders/verzorgers.

Foto’s, video- en geluidsopnamen
Een ieder die meedoet met het project geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidopnamen waar de deelnemer of vrijwilliger mogelijk in of op voor zal komen. De stichting Award Opmeer gebruikt deze opnamen voor promotionele doeleinden. Als u hier bezwaar tegen heeft neemt dan contact op.

Adresgegevens

Foto’s, video- en geluidsopnamen
Een ieder die meedoet met het project geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidopnamen waar de deelnemer of vrijwilliger mogelijk in of op voor zal komen. De stichting Award Opmeer gebruikt deze opnamen voor promotionele doeleinden.  

De Gegevens van alle deelnemers van de vrijheidsestafette zullen na het project vernietigd worden.

Adres

De Vrijheidsestafette
De Weijver 8c
1718 MS Hoogwoud

Tel: 0226 355095
E: info@vrijheidsestafette.nl